Hafferaři obhájili a opanovali 5. ročník Soláň Cupu

17.07.2022 17:58

Na 130 hráčů ve 14 týmech se v sobotu 16.7. zůčastnilo 5. ročníku Soláň Cupu. Týmy byly rozděleny do 2 skupin po pěti týmech a jedné která měla 4. Počasí nám přálo a mohlo se jít na věc. Skupinové zápasy rozhodovaly o tom jaké bude mít tým postavení ve vyřazovacím pavouku.

Zápasy to byly opravdu vyrovnanéa zajímave a napovídá tomu hlavně skupina C kde 3 týmy měly po 9-ti bodech a o umístění rozhodovalo    až skóre.

Vítezové 2 skupin které měly 5 účastníků Hafferaři a Kemp pod Lipami dostaly výhodu, že se vyřazovacích bojů budou účastnit až od čtvrtfinále, ostatní týmy šly do předkola. Předkolo začlo a tam favorité potvrzovali své kvality ze skupiny , bohužel až na domácí tým MFC, který smolně vypadl na penalty. Pravý fotbal začal ve čtvrfinále, posléze semifinále kde fotbalisté podávali opravdu skvělé a bojovné výkony, kterými chtěly svůj tým dostat do boje o medaile. 

Semifinále opanovaly týmy ze sousední Dolní Bečvy Hafferáři a Kemp pod Lipami a potvrdily své kvality ze základních skupin a postoupili do finále. Poražení semifinalisté Bananacoco a Rakuten FC si to rozdali o 3.místo a po přestřelce 5:3 zíkali bronzové umístění borci ze zuberského Rakuten FC.

Finále 5.ročníku nabídlo opravdovou bitvu až do konce a první zaváhání pro tým Kemp pod Lipami přišlo až ve finále, kde po výsledku 2:1
a brance bývalého kanonýra domácího hřiště TJ Hutisko Lukáše Fiurášká , který nasměřoval tým Hafferaři k vítězství a obhajobě předešlého vítezství.

Děkujeme všem za účast a věříme, že se tu potkáme za rok na již 6. ročníku Soláň Cupu

pořadatelé 

 

Kontakt

solancup Kašpírky 726
756 62 Hutisko - Solanec
fotbalhutisko@seznam.cz